Promotivni film Ambasadori hrvatskog turizma osvojio nagradu na 7. Zagreb TourFilm Festivalu

Promotivni film Ambasadori hrvatskog turizma osvojio nagradu na 7. Zagreb TourFilm Festivalu
Foto: screenshot / Youtube

Ambasadori hrvatskog turizma, promotivni video Hrvatske turističke zajednice (HTZ), osvojio je glavnu nagradu u kategoriji Najbolji hrvatski turistički film na 7. Zagreb TourFilm Festivalu.

Više od 807 filmova iz 91 zemlje prijavilo se na ovogodišnji Zagreb TourFilm Festival, a najbolji među njima prikazivali su se tijekom posljednja tri dana u Kaptol Boutique Cinema.

“Veseli nas novo priznanje koje je još jedna potvrda da u Hrvatskoj turističkoj zajednici, zajedno s partnerima, kreiramo vrhunske promotivne sadržaje koji su, osim na međunarodnoj razini, prepoznati i među našim stručnjacima”, izjavio je Kristjan Staničić, direktor HTZ-a.

Staničić je ovom prigodom posebne zahvale uputio svima koji su na bilo koji način sudjelovali u izradi ovog promotivnog videa.

“Ova nagrada posebno nam je draga jer je osvojena upravo u Hrvatskoj”, poručila je Barbara Mesić, glavna savjetnica ministra turizma nadodavši kako se još jednom zahvaljuje svim akterima spota koji su se nesebično odazvali projektu te se odrekli svog honorara u humanitarne svrhe.

Osvojenu nagradu komentirao je i Luka Duboković, izvršni direktoragencije BBDO Zagreb, ističući da je cijeli tim iz BBDO-a Zagreb izrazito je ponosan na uspjeh ovog videa.

“Veliko je to priznanje našim kreativcima, ali i cijeloj ekipi koja je radila na projektu. Zahvaljujemo i režiseru Neviju Marasoviću i produkcijskoj kući Antitalent koji su dali veliki doprinos u kreiranju i produkciji ovog spota”, dodao je Duboković.

Osim stručnog žirija, promotivni video prepoznat je i od strane publike koja je u online glasovanju hrvatski promotivni turistički spot proglasila najboljim turističkim promotivnim spotom za 2017. godinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)