I OVE GODINE – VIDIMO SE NA KANTUNU! Od četvrtka 15. do nedjelje 18. lipnja vrijedi biti na Rabu

Rab - kantuni

Uvijek je puno razloga za posjet otoku Rabu, a sredinom lipnja nezaobilazni su – Kantuni!

Manifestacija koja je s uspjehom i uz veliko zanimanje javnosti pokrenuta pred godinu dana, spremna je za svoje drugo izdanje. I zato od 15. do 18. lipnja planirajte vikend na moru – Vidimo se na Kantunu!

Kantun svjetla – prekrasni mediteranski park Dorka, Kantun susreta – veličanstvena starogradska Pjaceta, Kantun doživljaja – jedinstveni Sveti Ivan, Skriveni kantun – tajnovita Mahačeva vila i Kantun uspomena – Vidikovac s najljepšim pogledom na cijeli grad, svaki kantun otoka Raba u sklopu manifestacije Kantuni pruža puno dobrih razloga za posjet, susret i zajedničko uživanje.

Rab - kantuni

A na svakom “kantunu” očekuju nas posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji, osvježavajući gutljaji. Najkraće rečeno: autohtona i posebna, najbolja urbana zabava!

“Odlična ideja, prvorazredni događaj, prekrasna atmosfera” i “Nevjerojatna večer, istinski fantastični glazbenici u čarobnom okruženju”, samo su neki od brojnih doživljaja domaćih i stranih posjetitelja zbog kojih od četvrtka 15. do nedjelje 18. lipnja vrijedi biti na Rabu.

“Manifestacija Kantuni već u prvoj godini pokazala se kao pun pogodak, značajno obogativši turističku ponudu Raba u periodu predsezone”, ističe i direktorica TZ Raba Ivana Matušan. “Stoga sam izuzetno sretna što i ove godine, drugi put zaredom, mogu reći: Kantuni su ponovno na Rabu! Dovoljno je bilo pročitati oduševljene komentare brojnih posjetitelja poput ‘Volim Rab zbog Kantuna’ i zaključiti kako ‘đir po Kantunima’ moramo nastaviti i ove godine. Suvremenom turistu ne možete više nuditi samo sunce i more, a Kantuni, poput već tradicionalne Rapske fjere, pružaju upravo to: novu originalnu turističku priču i autohtoni doživljaj koji ne možete doživjeti nigdje drugdje, nego samo u našoj destinaciji”.

A kada jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružimo prvorazredne glazbenike od sjajne gitaristice i pjevačice grupe Auguste Gordane Marković, preko fantastičnih vokala Ive Smojver i Matije Cveka koji se upravo vratio s Eurovizije gdje je pjevao prateće vokale Jacquesu Houdeku, sve do svjetskog glazbenika Radovana Prstačića i grupe renomiranih glazbenika La Boheme za svečano otvorenje u sasvim posebnoj večeri francuske šansone, nema sumnje: Od 15. do 18. lipnja vidimo se na – Kantunu!

Rab - kantuni

Rab - kantuni

Foto: Facebook.com/kantuni.rab

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)