Počeo je Lisinski Atrium, najbogatiji i najuzbudljiviji program na otvorenome

Počeo je Lisinski Atrium, najbogatiji i najuzbudljiviji program na otvorenome
Foto: KD Vatroslava Lisinskoga

Svečanim koncertom Zagrebačke filharmonije, prošloga je petka započeo program Lisinski Atrium koji donosi plejadu vrhunskih izvođača u fantastičnom ambijentu na spektakularnoj pozornici na otvorenome!

U novom uzbudljivom ciklusu Lisinski Atrium, na pozornicu između Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i Hrvatske matice iseljenika uspet će se neke od najvećih glazbenih zvijezda pop, rock, blues, etno i jazz-glazbe, kao i slavna glumačka imena!

Samo do kraja ovoga mjeseca, očekuju nas čak četiri događaja!

Ovoga četvrtka, 27. svibnja na pozornicu Lisinski Atriuma najveće hitove iz svoje bogate dvadesetogodišnje karijere donosi Gospodin Glas – Jacques Houdek!

U Lisinski Atrium u subotu, 29. svibnja legendarna pjevačica Zdenka Kovačiček dolazi u pratnji Greenhouse Blues Banda predstaviti svoj hvaljeni novi materijal te izvesti nezaboravne domaće uspješnice, kao i bezvremenske jazz-standarde i najpoznatije pjesme kultne Janis Joplin!

U pjesmama i izvedbi jedinstvene dive Amire Medunjanin, čiji su koncerti najavljeni za 23. i 24. svibnja odgođeni zbog vremenskih uvjeta, uživat ćemo u nedjelju i ponedjeljak, 30. i 31. svibnja.

Počeo je Lisinski Atrium, najbogatiji i najuzbudljiviji program na otvorenome
Foto: Press

Također zbog najavljenog kišnog vremena, s 25. svibnja na 9. lipnja odgođeno je gostovanje poznatog komičara i glumca Željka Pervana, koji će svojim novim showom Ljubav i zloba 1 okružiti zgradu Lisinskog salvama smijeha!

Sva događanja započinju u 20.30, a ulaznice su dostupne na blagajnama Lisinskog te na www.lisinski.hr.

Bogat program do sredine srpnja provjerite ovdje: https://lisinski.hr/hr/novosti/samo-nebo-nam-je-granica/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)