Vokalni sastav Art Voice snimio videospot za pjesmu “Zbog šokačkog kola” [VIDEO]

Foto: Screenshot Youtube / Croatia Records

Svoju karijeru započele su s obradama hrvatskih rock i pop pjesama, a diskografski iskorak Art Voicea krenuo je s pjesmom “Spavaj, spavaj” 2020. godine koju je za njih radio Šima Jovanovac, da bi već sljedeće godine nastupile na festivalu Zlatne žice Slavonije.

Tamo se predstavljaju s pjesmom “Zbog šokačkog kola” koju je skladala i pisala Jasminka Blašković, a aranžman su radili Krunoslav Dražić i Manuela Molnar.

Art Voice – Zbog šokačkog kola (Official video)

Videospot koji je režirao Mario Katić sniman je na ribnjaku ŠRD Žondža – Zarilac, a u njemu su sudjelovali i članovi Kulturno-umjetničkog društva Orljava – Pleternica. Spot je ispunjen tradicijom slavonskih krajeva, a upravo je to jedna od misija Art Voicea, razvijanje ljubavi prema tradiciji i kulturi krajeva iz kojih dolaze.

Članice vokalnog sastava Art Voice čine tri djevojke, sestre, prijateljice i suradnice Mirna, Manuela i Mia, a sve tri dolaze iz glazbenih obitelji te su već djelovale u raznim vokalnim sastavima i folklornim društvima.

Kažu da uživaju u glazbi i pjesmi, da često obrađuju tradicijske slavonske pjesme, ali i da im je nastup na vjenčanjima nešto najposebnije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)