Popularne Frajle svoj novi spot snimile u bajkovitim istarskim mjestašcima

Popularne Frajle svoj novi spot snimile u bajkovitim istarskim mjestašcima
Foto: Screenshot Youtube

Ljetni dani 2019. godine donijeli su puno zanimljivih događaja u glazbenom život Frajli. Osim nastupa po cijeloj regiji, izdavanja novog albuma „Obraduj me“ i proslave 10 godina postojanja, Frajle su u zadnjih nekoliko mjeseci predstavile čak nekoliko novih pjesama.

Posljednju pjesmu, aktualni singl “Noćas si moje vino”, popularne The Frajle premijerno su izvele na Splitskom festivalu, a odmah po predstavljanju, osvojile su publiku i radijski eter pa je pjesma ušla na listu najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.

Popularne Frajle svoj novi spot snimile u bajkovitim istarskim mjestašcima
Foto: Screenshot Youtube

Između nastupa po ljetnim destinacijama, djevojke su se uputile u bajkovita predjela unutrašnjosti Istre kako bi snimile spot za pjesmu „Noćas si moje vino“.

“Ovo je naša ljetna ljubavna pjesma, iako mnogi koji su je čuli, kažu da je ujedno i ženska, boemska. Jako nam se to sviđa, da i mi žene imamo jednu boemsku pjesmu, kada se žensko društvo okupi da može pjevati, guštati i uživati. Spot smo snimale u unutrašnjosti Istre, čarobne atmosfere istarskih mjestašaca, Hum, Kotli, stari grad Buzet, Motovun… potpuno su nas osvojili, a spotu donijeli baš taj ugođaj koji smo htjele – bajkovit. Spot smo snimale u najtoplijim danima ljeta, a temperaturu nam je dodatno zagrijao glumac Mario Jukić”, komentirale su, uz smijeh, Frajle.

Pjesmu “Noćas si moje vino” napisali su Branimir Mihaljević i Neno Ninčević, dok su za spot zaslužni redatelji Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

The Frajle u kolovozu nastavljaju put koncertnih destinacija, poput Splita, Omiša, Varaždina, Novog Sada…, a ljetne noći dodatno će ‘začiniti’ njihova pjesma “Noćas si moje vino” uz stihove “Noćas si moje more, tvoja oluja me nosi, moja si ljubav od soli i miris juga u kosi…”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)