Svjetski mediji očarani Hrvatskom, a za sve je “kriva” Ivanka Trump

Ivanka Trump u Dubrovniku

The Daily Mail, The Sun, People samo je dio svjetskih medija koji Hrvatsku oslovljavaju kao novu džet-set ljetnu destinaciju, a sve to zahvaljujemo celebrityjima koji preko društvenih mreža šalju razglednice s Jadrana i dive se njegovoj ljepoti.

Kako piše Večernji list, svi američki i britanski mediji prenose kako na našoj obali gušta Ivanka Trump i to ilustriraju fotografijom na kojoj Ivanka u društvu svoje moćne prijateljice Wendi Deng Murdoch razgledava Dubrovnik.

Kći Donalda Trumpa i bivša supruga medijskog mogula i milijardera Ruperta Murdocha dugo su prijateljice i Ivanka ističe kako joj u poslu pomažu Wendini savjeti jer nakon svake kave s njom ima desetke novih poslovnih kontakata i planova. Wendi je iskustvo u medijskom biznisu počela graditi u Foxu i u Murdochovom News Corporationu, a tada je sklopila prijateljstva s najmoćnijim ljudima svijeta. Navodno je slaba na političare pa se pisalo kako se od Murdocha rastala zbog veze s bivšim britanskim premijerom Tonyjem Blairom.

Bivša pjevačica Pussycat Dolls podijelila je na Instagramu fotografije s krstarenja Jadranom, na kojem su joj se pridružili i članovi popularnog hip hop sastava Black Eyed Peas. Napisala je kako se ne može nagledati i načuditi ljepoti naše zemlje. Veliku reklamu za Hrvatsku, točnije Cavtat, napravio je i Bono Vox, vođa U2.

Njegova šetnja cavtatskom rivom trajala je satima jer su ga na svakom koraku zaustavljali obožavatelji i molili za potpise i fotografije koje su kasnije završile u najtiražnijim svjetskim novinama.

Bono Vox u Hrvatskoj
/// Bono Vox u Cavtatu

Nicole Scherzinger u Hrvatskoj
/// I Nicole Scherzinger je uživala u čarima Jadrana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)