TUNA FEVER ROGOZNICA: Otvoreno 4. izdanje ove turističko-ribolovne manifestacije

Tuna fever Rogoznica

Tuna fever Rogoznica 2018. otvoren je jučer navečer na rogozničkoj rivi pred brojnim uzvanicima, te tisućama mještana, domaćih i stranih turista.

Ova turističko-ribolovna manifestacija otvorena je po 4. put, a sve u organizaciji Big game fishing Croatia uz podršku TZ Općine Rogoznica te Općine Rogoznica.

Tuna fever Rogoznica

Goste i sudionike je pozdravio Boris Županović, predsjednik Big game fishing Croatia: “Pozdravljam vas na ovoj manifestaciji koja je najbolji spoj turizma i ljubavi prema moru. Svima je želja uloviti najveću tunu, onu koja se pamti, ali uz to i dobro se zabaviti. Želim mirno more svima, neka pobijedi najbolji!” kazao je Županović.

“Tuna fever” se lani pokazao kao pun pogodak u turističkoj promidžbi ovog mjesta, pa je ove godine s posebnin zadovoljstvom u Rogoznicu stigao Kristjan Staničić, direktor HTZ-a.

“Prestižno četvrto po redu natjecanje ‘Tuna fever’ definitivno spada u kategoriju međunarodnih događanja koja imaju iznimnu promotivnu vrijednost za cjelokupni hrvatski turizam, posebice ribolovni, za koji naša zemlja posjeduje izvrsne mikroklimatske i resursne osnove. Siguran sam da će Rogoznica i ove godine biti izvrstan domaćin brojnim svjetskim ribolovcima i posjetiteljima te tako na najbolji način predstaviti Dalmaciju kao poželjnu i atraktivnu turističku destinaciju. Hrvatska je već sada prepoznata kao izuzetno kvalitetna sportska zemlja, a događanjima poput ovoga to ovoga puta dodatno potvrđujemo” kaže direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Tuna fever Rogoznica

On je ujedno i otvorio manifestaciju, te poželio svim sudionicima mnogo sreće i dobar ulov, a pozdravio je i sve turiste na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

Put rogozničkog akvatorija danas ujutro isplovilo je više od 200 sudionika u 40 posada iz čak deset svjetskih zemalja.

Početak još jednog ‘Tuna fevera’ začinio je vatromet te koncert Jole.

Foto: HTZ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)