USKRSNI DORUČAK U PAGU: Građani i turisti uživali u fantastičnoj gastronomskoj ponudi [FOTO]

Tradicionalni uskrsni doručak u Pagu okupio je brojne građane, turiste i posjetitelje koji su nakon mise u Zbornoj crkvi Marijina uznesenja uživali u fantastičnoj gastronomskoj ponudi grada Paga.

Na prepunom gradskom trgu brojni posjetitelji, oduševljeni okusima Paga, sa zadovoljstvom su kušali gastronomske delicije i specijalitete, predvođene paškim sirom, skutom, šparogama, njokima, bakalarom na nekoliko načina i drugim kuhanim jelima uz prigodne uskrsne slastice.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga i Grada Paga pripremljeni su i posluženi ovi brojni specijaliteti za čiju izvedbu je bio zadužen poznati paški restoran Na Tale.

Tom prigodom goste su pozdravili i sa njima se družili gradonačelnik Paga Ante Fabijanić, predsjednica Gradskog vijeća Jasna Magaš i direktorica TZ Grada Paga Vesna Karavanić, a doručak je blagoslovio paški župnik don Božo Barišić. Za ugodnu i pravu blagdansku atmosferu pobrinuli su se članovi Gradske glazbe Pag.

Grad Pag je i ove godine bio prigodno ukrašen s prekrasnim naslikanim pisanicama sa motivima Grada Paga, a mnogobrojni gosti i posjetitelji su se fotografirali uz njih i uživali u predivnom vremenu.

Foto: TZ Grada Paga

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)