UPOZNAJTE ZADARSKU KROSTATU: Hrvatska delicija za svjetske zvijezde

Zadarska krostata

Poput priče iz bajke je, neodoljivog i zavodljivog okusa, jesenskih boja i mirisa koji nas vraćaju u vremena naših baka. Zadarska krostata, nova je gastro delicija osmišljena kako bi svjetske košarkaške zvijezde zavela okusom, uvela ih u svijet naših domaćih namirnica i hrvatske kuhinje.

Respektabilni europski košarkaški pripremni turnir Zadar Dogus Basketball Tournament svake godine ide stepenicu više. Ove je godine tako dobio svoju poslasticu koju će ovog tjedna, od 22. do 25. rujna, probati sudionici, brojni VIP uzvanici te predstavnici svjetskih medija koji dolaze na turnir.

Jedan od vodećih hrvatskih mladih prehrambenih tehnologa Karlo Vulin, iz zadarskog pekarskog studija Kroštula, na prijedlog S Eventa osmislio je deliciju koja će oduševiti na prvu te na još jedan način vezati lijepa sjećanja na Zadar.

Zadarska krostata

Već prvi pogled na Zadarsku krostatu daje naslutiti bogatstvo okusa tradicionalnih namirnica kojima obiluje zadarsko područje. Tijesto pripremljeno s maslacem domaćih farmi savršeno je prihvatilo svjetski poznatu višnju marašku, na namazu je od domaćih smokvi i prekriveno listićima od badema.

Ručno rađena Zadarska krostata poziva na nezaboravno putovanje okusima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)