ULTIMATIVNO VINO JESENI: Elegantno, odmjereno i profinjeno…

Pinot crni - Dika

Elegantno, odmjereno i profinjeno… Prvo je što pomislite kad otpijete gutljaj Pinota crnog Dika iz 2016.

Ovo kvalitetno suho vino poznatog slavonskog proizvođača Feravina, odnjegovano u podrumima u Feričancima, hit je ove jeseni. Njegova nova moderna etiketa, elegantna boca i navojni zatvarač, mame ljubitelje vina koji prate trendove.

Bilo da ste sami ili u društvu odabrat ćete ga za opuštanje uz kamin. Kao da je kreirano za intimne trenutke, obiteljska druženja ili važne poslovne razgovore. Impresionira čistim, ugodno gorkastim i skladnim okusom i laganim tijelom. Svjetlije je boje, u mirisu se osjeća bobičasto voće, puno i moćno, a u ustima zaokruženi tanini, fino zaobljeno i traje…

Pinot crni - Dika

Savršeno paše uz jela od tamnog mesa, slavonske suhomesnate začinjene delicije, bifteke, specijalitete od niske i visoke divljači, steakove, specijalitete s ražnja…, a nećete pogriješiti sljubite li ga uz zrele, tvrde i polutvrde sireve. Idealna temperatura posluživanja za maksimalni užitak je od 16 do 18 stupnjeva Celzijevih, natočite u čašu za puna i zrela crvena vina i jednostavno uživajte u svakom gutljaju.

Ovaj trenutak upotpunit će romantično pucketanje vatre. (M. Petković)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)