U Dubrovniku predstavljen Grasecco, novi pjenušac Feravina

Pjenušac Grasecco - Feravino
Foto: Press

Grasecco je jednostavno oduševio! Prekrasni Dubrovnik pokazao se idealnim mjestom za premijeru novog pjenušca Feravina kojeg je predstavio sommelierski prvak Hrvatske Siniša Lasan.

Ugostitelji, hotelijeri i distributeri Dubrovačko-neretvanske županije uživali su u zvijezdi večeri, ali i odličnim vinima iz linije Dika i Miraz iz podruma ove poznate slavonske vinarije.

Grasecco od sto posto graševine! Sjajno ime za zanimljiv pjenušac. Proizveden Charmat metodom, nježne zelenkaste boje, voćnih mirisa zelenih jabuka i citrusa u kombinaciji s ledenom svježinom odličan je izbor za aperitiv, ali i lijepa pratnja uz jela od bijelog mesa, školjke, rižota, plodove mora, hladna predjela…

Sudeći po komentarima, nove berbe 2017., stariji crnjaci i jedinstveni Grasecco iz vinarije Feravino sigurno će se ovoga ljeta piti na terasama dubrovačkih kafića, restorana i hotela.

Vinsko druženje
Foto: Press
Pjenušac Grasecco - Feravino
Foto: Press

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)