Grasecco je jednostavno oduševio! Prekrasni Dubrovnik pokazao se idealnim mjestom za premijeru novog pjenušca Feravina kojeg je predstavio sommelierski prvak Hrvatske Siniša Lasan.
Ugostitelji, hotelijeri i distributeri Dubrovačko-neretvanske županije uživali su u zvijezdi večeri, ali i odličnim vinima iz linije Dika i Miraz iz podruma ove poznate slavonske vinarije.
Grasecco od sto posto graševine! Sjajno ime za zanimljiv pjenušac. Proizveden Charmat metodom, nježne zelenkaste boje, voćnih mirisa zelenih jabuka i citrusa u kombinaciji s ledenom svježinom odličan je izbor za aperitiv, ali i lijepa pratnja uz jela od bijelog mesa, školjke, rižota, plodove mora, hladna predjela…
Sudeći po komentarima, nove berbe 2017., stariji crnjaci i jedinstveni Grasecco iz vinarije Feravino sigurno će se ovoga ljeta piti na terasama dubrovačkih kafića, restorana i hotela.