Turkish Airlines vraća se u dubrovačku zračnu liku, prvi let 3. srpnja

Foto: Pixabay

Jedna od najvećih svjetskih aviokompanija, Turkish Airlines, u srpnju se vraća u dubrovačku zračnu luku, javlja specijalizirani portal Croatian Aviation.

Turkish Airlines početkom sljedećeg mjeseca vraća se u Zračnu luku Dubrovnik! Kompanija je posljednji put između Istanbula i Dubrovnika prometovala u ljeto 2019. godine, a zbog globalne pandemije redovnih letova na ovoj liniji od ožujka 2020. do danas nije bilo.

Od 03. srpnja Turkish Airlines obnavlja promet između Istanbula i Dubrovnika. Redovni letovi na ovoj liniji prometovat će dva puta tjedno, srijedom i subotom, srijedom u jutarnjim a subotom u večernjim satima.

Radi se o izrazito važnoj liniji s obzirom na to da će direktno omogućiti konekcije iz Azije prema Dubrovniku s kratkim zaustavljanjem u Istanbulu.

Svakodnevni letovi prema Zagrebu

Turkish Airlines u srpnju će svakodnevno prometovati između Istanbula i Zagreba, ovisno o danu u tjednu u jutarnjem i večernjem terminu.

Na liniji prema Zagrebu prometuju zrakoplovi tipa A321 te B737MAX8, pa je Turkish ujedno i prvi avioprijevoznik koji koristi ovaj tip zrakoplova prema Zagrebu na redovnoj liniji nakon što je ovaj tip zrakoplova ponovno dobio dozvolu za redovne operacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)