Turistička zajednica Zagrebačke županije uvjerljivo vodi u izboru za najbolji svjetski turistički film

Foto: Screenshot Vimeo / TZ Zagrebačke županije

Turistička zajednica Zagrebačke županije pridružila se, u veljači, globalnom natjecanju turističkih oglasa i filmova za titulu najboljeg svjetskog turističkog filma – CIFFT Circuit 2023.

“Zagreb County A Taste Above” film je koji za cilj ima promovirati Vinske ceste Zagrebačke županije kao neophodnu stanku od svakodnevnog ubrzanog urbanog života, a već sada predvodi na ljestvici u kategoriji turističkih proizvoda.

Iako se stanje na ljestvici može mijenjati tijekom sljedećih tjedana i mjeseci, film Turističke zajednice Zagrebačke županije vodi ispred drugoplasiranog katalonskog promotivnog filma s gotovo dvostruko više bodova.

U kategoriji turističkih proizvoda, ispod filma Zagrebačke županije na ljestvici se nalaze i promotivna videa iz turističkih destinacija Španjolske, Japana, Indonezije i Portugala.

“Sudjelovanjem na ovogodišnjem CIFFT Circuit, Turistička zajednica Zagrebačke županije želi povećati vidljivost među globalnim dionicima turističkog gospodarstva te pokazati svoju predanost izvrsnosti i inovativnosti u turističkoj komunikaciji, što vjerujemo da će i završni rezultat potvrditi”, rekla je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Za produkciju spektakularnog filma koji u manje od dvije minute izaziva sva ljudska osjetila pobrinuli su se iz produkcije kuće “Sekunde Digital”, a video kao takav dio je strategije promocije Zagrebačke županije na digitalnim platformama diljem emitivnih turističkih tržišta.

Film povezuje gledatelje sa sukreatorima društvenog, turističkog i gastronomskog života u Zagrebačkoj županiji kroz prizore i zvukove prirode, izrade domaćih specijaliteta, kušanja vina i domaćih proizvoda.

Stanje na bodovnoj ljestvici u bilo kojem trenutku možete provjeriti na ovom linku.

Tijekom 2023. godine film “Zagreb County A Taste Above” proći će kroz međunarodne festivale diljem svijeta, a očekuje se da bi novi film mogao donijeti više međunarodnih nagrada i priznanja destinaciji.

CIFFT Circuit organizira Međunarodni odbor festivala turističkog filma (CIFFT), a podržavaju ga Svjetska turistička organizacija (UNWTO), Europska turistička komisija (ETC) i druge relevantne turističke organizacije.

Pogledajte film “Zagreb County A Taste Above”:

Zagreb County. A Taste Above from Filmservice International on Vimeo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)