TREĆA G.E.T. KONFERENCIJA: Strategija razvoja vinskog turizma

Vina Tomić

Treća G.E.T. konferencija o eno-gastro turizmu u organizaciji Udruge za kulturu stola G.E.T., a pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede, TZ Vukovarsko-srijemske županije, grada Iloka i TZ grada Iloka, održati će se u petak i subotu, 24. i 25. ožujak na Ladanjskom imanju Principovac.

Zlatni sponzor konferencije je tvrtka Iločki podrumi d.d., a tema ovogodišnje G.E.T. konferencije je strategija razvoja eno-gastro turizma, uz primjere dobre prakse.

Konferencija je namijenjena profesionalcima iz eno-gastro i turističkog svijeta svih segmenata – vinarima, proizvođačima delicija, ugostiteljima, trgovcima, touroperatorima, turističkim djelatnicima, marketinškim agencijama, ulagačima i svima ostalima zainteresiranima iz zemlje, ali i cijele regije.

Web stranica konferencije: https://centar.get4u.hr

Tema jednog od niza okruglih stolova i radionica je strategija razvoja vinskog turizma – je li potrebna i kako je postaviti.
Nadalje, udruga Bijeli grozd, najavljuje predstavljanje i proglašenje regionalnih pobjednika, a veliki meštar cijele konferencije je Tomislav Stiplošek, glavni urednik GET reporta.

Naravno, bit će to prilika iz obilazak Iloka i tamošnjih vinarija. (M. Petković)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)