Otvoren prvi McDonald’s na autocesti Zagreb – Split

Otvoren prvi McDonald's na autocesti Zagreb - Split
Foto: Press

Odlazak na more za većinu putnika podrazumijeva usputno stajanje za kavu i obrok s nogu. Rituali su to koje godinama njegujemo, a odsad predah možete napraviti u novo-otvorenom McDonald’su Vukova Gorica, u sklopu INA odmorišta.

McDonald’sa Vukova Gorica 35. je McDonald’s restoran u Hrvatskoj i prvi na autocesti A1 Zagreb – Split.

Otvoren prvi McDonald's na autocesti Zagreb - Split
Foto: Press

Za razbuđivanje u bilo koje doba dana i odmoran nastavak putovanja, u čitavom restoranu poslužuje se McCafé kava, svježe mljevena 100% arabica.

Neodoljive burgere i krumpiriće te kremastu kavu možete naručiti sigurno i samostalno na samoposlužnim kioscima u moderno uređenom prostoru s prostranom terasom. Poslužuje se i doručak, a radno je vrijeme McDonald’sa Vukova Gorica od 6 ujutro do ponoći i otvoren je svaki dan.

“Ovo nam je otvorenje iznimno značajno jer se događa usprkos svim izazovima uslijed krize koju je izazvao COVID – 19. Vjerujem da će naš prvi McDonald’s na autocesti postati omiljeno mjesto za predah i domaćim i stranim turistima”, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska, dodajući kako će fokus i dalje biti na sigurnosti i zaštiti zdravlja gostiju i zaposlenika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)