Opatija među najboljim destinacija za zaljubljene, uz bok Veneciji, Parizu, Rimu…

Foto: Pixabay

Jeste li znali da je Opatija uvrštena među najbolje destinacije za zaljubljene, pored Venecije, Pariza, Rima, Santorinija, Amsterdama, Madeire, Porta?

Našla se u biranom društvu u izboru internetskog magazina s milijunskom publikom, European Best Destination. Baš zato će tijekom najromantičnijeg mjeseca – veljače – Opatijom vladati posebna atmosfera, ali i atraktivni programi, objavio je HTZ.

Opatijski parkovi i Lungomare zaljubljene će dočekati ukrašeni romantičnim dekoracijama, ljubavnim porukama na brojnim jezicima i posebnim lokacijama za fotografiranje, a posjetitelji će mogu uživati i u prigodnoj ponudi opatijskih ugostitelja i hotelijera.

Na sam Dan zaljubljenih – Valentinovo 14. veljače – popularni rock bend Vatra svojim će koncertom u Centru Gervais dodatno začiniti već romantičnu atmosferu i ispuniti večer niskom ljubavnih stihova i nota. Samo nekoliko dana prije Valentinova, Opatija je domaćin popularne Dore – hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, ugosšćuje brojna poznata imena i lica s domaće scene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)