Najavljena 6. Zelinska šatorijada, sudionike očekuje obilje veselja i zabave u prirodi

Zelinska šatorijada
Foto: Turistička zajednica grada Sv. Ivana Zeline

Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC od 18.- 20. kolovoza, postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite.

“Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade”, poručuju iz Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline.

Zelinska šatorijada
Foto: Turistička zajednica grada Sv. Ivana Zeline

U sklopu manifestacije bit će organizirana odbojku na pijesku, igru graničara i druge zabavne igre. Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinuti će se da se svi dobro zabavimo. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu. Zabave neće nedostajati!

Hrana:

Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru bit će spremna vatrica za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Oprema:

Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća…

Ponesite gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati.

“Očekujemo da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje. Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava. Prijave primamo do srijede 16.08.2023.”, poručuju organizatori

Postavljenje šatora/početak je u petak 18. kolovoza u 15.00 sati. Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Osigurani su sanitarni čvorovi. Za miran i siguran san ove godine brine Lupus zaštita d.o.o.

Svi zainteresirani mogu se javiti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808 kako bi ispunili prijavnicu.

U slučaju lošeg vremena, organizator ima pravo otkazati događaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)