KAKVA REKLAMA! Hrvatska prva među top 5 odredišta po izboru New York Timesa!

Dubrovnik
Foto: Pixabay.com

Američki dnevnik ‘The New York Times’ u svom je tiskanom i online izdanju, pod naslovom “Pet vrhunskih destinacija za ljeto”, na prvom mjestu preporučio posjet – Hrvatskoj. Na drugom je mjestu Grčka, a slijede Južnoafrička Republika, Maldivi i Italija.

Hrvatskoj je pripala i naslovna fotografija na kojoj je Dubrovnik. Autor Shivani Vora u članku konstatira da Amerikanci planiraju putovati ovo ljeto više nego lanjsko, a Hrvatska se u članku svrstava među najsigurnije zemlje za odmor, što je trenutno jedan od najvažnijih čimbenika kod izbora turističke destinacije. U članku se citira i Josha Alexandera, savjetnika za putovanja njujorške putničke agencije Protravel International, čiji su brojni putnici već izabrali Hrvatsku za ljetovanje u 2017.

– Hrvatske plaže su fantastične, hrana je ukusna, a Hrvatska ima i zanimljivu kulturu i bogatu povijest. Što još poželjeti? – poručuje J. Alexander.

Inače, nekim je američkim putničkim agencijama buking za Hrvatsku ove godine u porastu od 30 posto prema lani, a pojedinima čak i 50 posto, piše Večernji.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)