Hrvatska turistička ponuda na bečkom sajmu, najvećem turističkom sajmu u Austriji

Hrvatska turistička ponuda na bečkom sajmu, najvećem turističkom sajmu u Austriji
Foto: www.christian-husar.com

Kako bi rastjerali tmurne oblake i sivo vrijeme tipično za sredinu siječnja, Austrijanci svake godine otprilike u isto vrijeme organiziraju sajam turizma koji svoje posjetitelje odvodi u toplije krajeve.

Bečki Ferienmesse, najveći turistički sajam u Austriji, ove se godine održava od 10. do 13. siječnja, okupio je 800 izlagača iz 80 zemalja svijeta. Među njima po prvi put i izlagače iz Turkmenistana, Urugvaja i Nepala.

Zimsko vrijeme zapravo i jest pravo vrijeme za rezerviranje godišnjeg odmora. I to onog ljetnog. Jer iako u ovo doba godine mnogi najprije pomišljaju na skijanje, pripreme za novu turističku sezonu u punom su jeku.

Bečki sajam turizma svojom jedinstvenom ponudom posjetitelje želi animirati da poduzmu ono što su oduvijek željeli. Stoga će više 800 izlagača iz cijelog svijeta u okviru ovog sajma predstaviti svoju ponudu godišnjih odmora, putovanja i aktivnosti u slobodno vrijeme. Nigdje drugdje u Austriji posjetitelji ne mogu naći tako opsežnu i svestranu ponudu, počevši od gradskih putovanja, preko obiteljskih putovanja do avanturističkog godišnjeg odmora ili wellnessa.

Pored turističkih destinacija iz cijelog svijeta posjetiteljima će biti ponuđen i velik broj domaćih, austrijskih odredišta. Glavni inozemni partner bečkog sajma turizma 2019. je Indonezija, dok je domaća partnerska regija ove godine Gradišće.

Na sajmu se i ove godine predstavlja Hrvatska turistička zajednica te Turistička zajednica grada Zagreba, kao i mnogobrojni drugi ponuđači turističkih sadržaja iz cijele Hrvatske.

Kao popratni program sajma najavljeni su mnogobrojni glazbeni nastupi, kulinarske prezentacije egzotičnih jela te nagrade igre koje će najsretnije odvesti u daleke destinacije svijeta.

Ulaznica za sajam turizma uključuje i besplatan ulaz na sajmove koji se u prostoru bečkog velesajma održavaju u isto vrijeme, a to su sajam sporta te kulinarski i biciklistički sajam.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)