Gala Božićni koncert proslavljene hrvatske dive Radojke Šverko

Istarsko narodno kazalište predstavlja: Gala Božićni koncert proslavljene hrvatske dive Radojke Šverko, 21. prosinca 2022. godine, u 19:30 sati, a koncert se održava u sklopu Adventa u Puli.

Proslavljena hrvatska diva rođena Buzećanka, odlučila je na najbolji mogući način uvesti nas u blagdansko raspoloženje svojim predivnim i jedinstvenim, baršunastim glasom; na koncertu u svojoj rodnoj Istri, u Istarskom narodnom kazalištu u Puli.

Radojka Šverko tijekom više od 55 godina karijere zaslužila je mnoge nagrade i priznanja, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Nastupila je na nizu svjetskih festivala i pozornica, istovremeno gradeći karijeru i u domovini. Ostvarila se kao kazališna i filmska glumica, te je svoj prepoznatljiv glas posudila u nekoliko dokumentarnih i animiranih filmova. Poznata je i po raznolikom repertoaru, koji uključuje šansone, šlagere, jazz, pop, filmsku i sakralnu glazbu te će uz svoje nezaboravne pjesme (poput Lanterna, Kud plovi ovaj brod…) izvesti i par prigodnih najljepših Božićnih i Novogodišnjih pjesama.

Radojka Šverko u Istarskom narodnom kazalištu nastupit će u pratnji vrhunskog glazbenog sastava, pod vodstvom prof. Vladimira Babina.

Ulaznice za koncert možete pronaći na mojekarte.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)