“Blizu grada, blizu srca” – upoznajte bogatu ponudu glavnog grada i njegove okolice

"Blizu grada, blizu srca" - promocija bogate ponude glavnog grada i njegove okolice
Plešivička vinska cesta | Foto: TZZŽ

Turistička zajednica grada Zagreba i Turistička zajednica Zagrebačke županije i ove godine partnerski surađuju u promociji Zagreba i njegove okolice kroz jedinstvenu destinacijsku kampanju – “Blizu grada, blizu srca” / “Around Zagreb”.

Cjelokupna ponuda objedinjena je na web stranicama www.aroundzagreb.hr. Informacije su, za sada, dostupne na hrvatskom, engleskom, njemačkom i slovenskom jeziku.

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA: Idealna vikend destinacije za stanovnike glavnog grada
Beli žganci | Foto: TZZŽ

Ovogodišnje izdanje kampanje donosi novitete, a detaljnije ih predstavlja direktorica TZGZ Martina Bienenfeld koja je istaknula: “Dosadašnji uspjeh kampanje, s više od 50.000 pregleda advertorijala i 37 milijuna puta prikazanih oglasa, potaknuo nas je da unaprijedimo našu platformu i prezentiramo je emitivnim tržištima.”

“Tako smo, uz osvježeni vizual i itinerare, kreirali novu rubriku ‘Jeste li znali’ koja predstavlja zanimljivosti iz našeg okruženja. Osim toga, tu su i video recepti autohtone kuhinje Zagreba i okolice koje je izradio naš poznati hrvatski kuhar Almo Čatlak. On je lokalne gastronomske delicije nastojao približiti i prezentirati na što atraktivniji način širem dijelu publike, s naglaskom na tradicionalno, uz malo modernog pristupa. Kampanju sada pokrećemo na tržištima Austrije, BIH, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Njemačke, a uskoro ju i širimo kroz suradnju s Krapinsko – zagorskom županijom. Ovim putem zahvaljujem svima koji su uključeni u njenu realizaciju“, izjavila je Martina Bienenfeld.

Direktorica TZZŽ Ivana Alilović ovom prigodom poručuje da je suradnja naših dviju turističkih zajednica u posljednje dvije godine prerasla je u čitav niz kampanja i konkretnih turističkih proizvoda u kojima gosti mogu uživati.

“Također, od struke je prepoznata kao primjer suradnje na terenu koji donosi vrlo konkretne rezultate svim dionicima. Spojili smo urbano i ruralno, a sa zdravstvenim i kulturnim turizmom, bogatim outdoor sadržajem te autentičnom enogastro ponudom učinili smo ovu destinaciju još atraktivnijom. Ovakvim sadržajima produžujemo boravak gostiju u obje destinacije“, rekla je Ivana Alilović.

Podsjećamo, zajednička kampanja “Blizu grada, blizu srca” kreirana je s ciljem stvaranja cjelogodišnje platforme promocije bogate ponude glavnog grada i njegove okolice.

U tom smislu se, kao destinacijska kampanja, obraća emitivnim tržištima, promičući boravak na otvorenom, u zelenilu i prirodi s fokusom na zdravlje i održivost te podižući svijesti o Zagrebu i okolici kao poželjnoj životnoj sredini i turističkoj destinaciji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)