BIJELI GROZD: Dajte svoj glas u izboru za najbolju regionalnu vinariju

Bijeli grozd 2017
Foto: Press

Šesta po redu dodjela Bijelog grozda, nagrade vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam i pojedincima koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promicanju vinske kulture, održana je 23. studenoga, u Esplanade Zagreb Hotelu, u svečanoj i prijateljskoj atmosferi. Odabrani su najbolji vinski podrumi s turističkog aspekta i to za: Hrvatsku, Sloveniju, BiH, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Nagradu je 2012. godine utemeljila Udruga za kulturu stola G.E.T., koja se bavi razvojem i promicanjem eno-gastronomije i razvojem vinskog turizma. Danas Bijeli grozd pokriva države regije te se na G.E.T.-ovoj konferenciji o eno-gastro turizmu dodjeljuje Bijeli grozd Regional Trophy nagrada prema glasovima publike iz cijele regije.

Za najbolje vinarije u 2017. godini, glasovalo je više od 500 eno-gastro znalaca i putnika.

Sada je vrijeme da svi zajedno odaberemo najbolji vinski podrum s turističkog aspekta u regiji. S popisa najboljih vinarija po izboru za 2017. godinu izdvojene su najbolje iz svake uključene države i publika ima mogućnost odabrati najbolje u regiji za sezonu 2017/2018.

Popis vinarija i formular za glasovanje nalaze se na linku: https://www.get4u.hr/udruga-get/projekti/bijeli-grozd/bijeli-grozd-2017-2018-regional-trophy. Podržite glasom vinarije po svojem izboru.

Bijeli grozd Regional Trophy za sezonu 2017/2018. dodijelit će se na 4. G.E.T. Konferenciji o eno-gastro turizmu, koja će se održati 16. i 17. veljače 2018. godine na Ladanjskom imanju Principovac u Iloku. (M. Petković)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)