12. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

12. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

U Dubrovniku se, u hotelu “Tirena” – Babin Kuk, od 26. do 29. ožujka održava 12. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke poljoprivrede i ostalog ekološkog poduzetništva.

Predstavit će se gospodarski subjekti iz cijele Republike Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja (ukupno je na Sajmu 2014. godine bilo oko 300 izlagača) koji će nuditi svoje proizvode po promotivnim cijenama. Ističemo dolazak proizvođača raznih poljoprivrednih proizvoda kao što su: sir, med, maslinovo ulje i masline, vino, suhe smokve, gljive, likeri, voćne rakije i ostale, nadalje proizvođača suhomesnatih proizvoda, slanih inćuna, vode, ljekovitog bilja i sl., od 2013. godine prošireno na nove proizvode (hibridna, električna vozila, eko-namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala).

I ove godine sajam će se upotpuniti promocijom proizvoda koji nose oznake “Izvorno hrvatsko“ i “Hrvatska kvaliteta“ s ciljem predstavljanja domaćih kvalitetnih proizvoda. Osim toga za vrijeme sajma održati će se 7. dani meda Dubrovačko-neretvanske županije.

suhomesnati_700

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)